Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
    Аз да питам също,намерих салон и ще го сменя,но на новия има памет на шофиорската седалка а на досегашната няма?Какво трябва да преправям за да си работи и тази функция?
    Нищо не би трябвало да преправяш а само да включиш захранването за задвижването и отоплението към новата седалка. Модулът за паметта трябва да си върви с нея.

Именно това дискутираме в последните няколко поста.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ok когато го сменя ще напиша какво е станало пък и ще кача някоя друга снимка за да се похваля.

Comment

• Пост #1708 Какви пари ги взе седалките, ако не е тайна?
        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Разбирасе че не е таина.Взех ги за 200 лева.

Comment

• Някой да напада! Чак ме е яд, че не търся кола в момента.
            http://suchen.mobile.de/auto-inserat...eatures=EXPORT
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Абе я се разкарай с тоя преоценен кенеф... С докарването близо девет бона за кола с пластмасови тасове... Това само пълен баламурник може да го купи.

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                Абе я се разкарай с тоя преоценен кенеф... С докарването близо девет бона за кола с пластмасови тасове... Това само пълен баламурник може да го купи.
                Хахаха, споделям.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Коле,преди фейската може да се намери на 200 000км.Тази кочинка са я поцепили от каране за 6-7 години.Виж само на какво прилича тапицерията на шоферската врата.
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Абе я се разкарай с тоя преоценен кенеф... С докарването близо девет бона за кола с пластмасови тасове... Това само пълен баламурник може да го купи.
                    Абе щом по тасовете преценяваш колата, ясен си ми. Карай си кенефа, купен за 3 бона и си пускай теми, че се разпада.
                    За 166-ца от 2006-та на под 200 000 км цената е без пари. Разбира се, трябва да се провери дали информацията отговаря на истината.

---------- Post added at 17:31 ---------- Previous post was at 17:28 ----------

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Коле,преди фейската може да се намери на 200 000км.Тази кочинка са я поцепили от каране за 6-7 години.Виж само на какво прилича тапицерията на шоферската врата.
                    Е какво и е на тапицерията, само нишата във вратата е поиздраскана - вижда се, че там се държи телефон.
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Не обичам да преценявам коли по снимки, но тази определено ми хваща окото. Отвън не изглежда зле а интериорът с много дребни забележки, намирам за страхотен.
                      Мисля, че ако другите неща са и наред, колата си струва парите.

А на колегите, които я определят като кенеф, ще си позволя да кажа, че май множко сте вдигнали летвата.

Ако тази кола е кенеф, то как да наричаме нашите таралясници?

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Не разбирам какво ви впечатлява в тази кола, може би годината на производство? Загледайте скоростния лост.
                        1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Абе щом по тасовете преценяваш колата, ясен си ми. Карай си кенефа, купен за 3 бона и си пускай теми, че се разпада.
                          За 166-ца от 2006-та на под 200 000 км цената е без пари. Разбира се, трябва да се провери дали информацията отговаря на истината.

---------- Post added at 17:31 ---------- Previous post was at 17:28 ----------

Е какво и е на тапицерията, само нишата във вратата е поиздраскана - вижда се, че там се държи телефон.
                          Кенеф ама за четири бона, не като теб да се преебеш двойно повече и да караш кола в същото техническо състояние като моята. Познавам хора, които внасят коли от Германия от както е паднал соца, ти тогава още си лежал под жигулатора... Ясно ми е кое и как, не като теб да сееш във всяка тема твоята истина относно пазара за коли на старо. Разбрахме, че всичко без ТЮВ не струва, можеш да си сипеш една парцуца и да се скриеш там, от където изпълзя.

Comment

Кенеф ама за четири бона, не като теб да се преебеш двойно повече и да караш кола в същото техническо състояние като моята. Познавам хора, които внасят коли от Германия от както е паднал соца, ти тогава още си лежал под жигулатора... Ясно ми е кое и как, не като теб да сееш във всяка тема твоята истина относно пазара за коли на старо. Разбрахме, че всичко без ТЮВ не струва, можеш да си сипеш една парцуца и да се скриеш там, от където изпълзя.
                            Хаплив език, на границата на добрия тон, но много точно казано. Наш Коле не осъзнава, че годината е 2013 и 66ците са на изчезване, а цената на подобен автомобил не надхвърля 5-6 бона, ако ще да е с двигател на Ферари и да е седяла до миналата година на витрина на Пиаца дел Дуомо.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                              Хаплив език, на границата на добрия тон...
                              Направо те поздравявам, щом смяташ това "изпълзяване" за граница на добрия тон Явно си доста толерантен човек
                              ...
                              155 1,6 TS 16V `96
                              166 2,4 JTD `99
                              147 1,9 JTDm 8V `07

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                                Хаплив език, на границата на добрия тон, но много точно казано. Наш Коле не осъзнава, че годината е 2013 и 66ците са на изчезване, а цената на подобен автомобил не надхвърля 5-6 бона, ако ще да е с двигател на Ферари и да е седяла до миналата година на витрина на Пиаца дел Дуомо.
                                Offtopic: Както се отнасят с мен, така се отнасям и аз. Не за първи път ме обиждат тук и то на лична основа, хора, които не ме познават. Все пак ще гледам да се въздържам за напред...

Comment

Working...
                                X